websikehealthcheck
websikehealthcheck

Szolgáltatási csomagok

Kis Csomag Inspiráló Kezdethez

Kiértékeléses, egyéni állapotfelmérésen alapuló, egyszeri szaktanácsadással, személyre szabott étrend változtatási javaslattal, iránymutatással.

Azoknak való, akik tudják magukról, hogy olyan erősek, kitartóak és elszántak, hogy egyedül is képesek végig csinálni és nem igényelnek folyamatos segítséget, támogatást, kontrolt ahhoz, hogy sikeresen véghezvigyék az életmódváltást.

Azoknak való, akik már most is tudatosak valamilyen szinten, de érzik, hogy még valamiben változtatniuk kell, és csak erre a plusz iránymutatásra van szükségük.

Legolcsóbb csomag, ahol még kedvezményes óradíjban részesülhetsz.

2 alkalom, összesen 4 óra a személyes igényekhez alakítva , (általában 1,5 majd 2,5 óra de bontható 2 x 2 órára is)

Természetesen szükség szerint később igénybe vehető plusz konzultációs óra, óradíj alapon.

Hatékony Inspiráló csomag

Az igazi segítség, a legjobb választás, legnépszerűbb csomag, a siker megalapozó csomag hosszútávra, az önállóság és a segítség legjobb aránya, az esetleges elakadásokon való átsegítés lehetősége, hogy az elakadás ne legyen feladás.

A többet kapsz, mint amit adsz, a többet nyersz, mint amit fizetsz csomag.

A 10 alkalmas konzultációs részvétel, a biztos haladás csomag.

Azoknak való, akik biztosítani akarják, hogy ne adják fel az akadályoknál, szeretik a rendszerességet és tudják, hogy csak így lehet előrejutni, akik igénylik a rendszeres figyelmet, törődést és mindent szeretnének tudni és érteni. Akik nem csak belelkesülnek, hanem végig is csinálják segítséggel.

10 alkalom kétféle befizetési lehetőséggel:

 

10 alkalmas bérlet.

Legkedvezőbb ajánlat, legkedvezőbb óradíjjal, legnagyobb megtakarítással.

5 alkalmas bérlet
(2 x 5 alkalmas bérlettel)

Köztes megoldás azoknak, akik nem tudják megoldani egyszerre a 10 alkalmas bérlet finanszírozását, de eltökéltek a változtatásban. Őket kívánom segíteni a két részletben történő befizetés lehetőségével, még mindig kedvezőbb áron, mint az óradíjas szolgáltatás igénybevételével, jelentős megtakarítással.

VIP  exkluzív személyes törődés intenzív figyelemmel 2,5 hónapig csomag:

Heti többszöri, állandó intenzív figyelem, egyszerre rövidebb alkalmakkal. Nagyon elfoglalt résztvevők csomagja, akik nem tudnak egyszerre egy órát rászánni a konzultációkra, ennyit kiszakítani az idejükből, de inkább be tudnak iktatni rendszeresen kb fél órányit.

Akik különleges figyelmet igényelnek és kérnek, extra szolgáltatásokkal, akik hajlamosak elúszni a sok feladat között és magukra kevesebb időt szánni, ezért az állandó kontrol és segítség jól esik és a haladás záloga, biztosítéka.

Exkluzív szolgáltatás azoknak, akik sűrűbben rövidebb időkre érnek rá, akik szeretik, ha intenzíven figyelnek rájuk, akik különleges elbánásban szeretnek részesülni és ezt meg is engedhetik, meg is engedik maguknak.

Ennek a szolgáltatásnak limitált az elérhetősége a minőségi teljesítés miatt.  Kifejezetten magas színvonalú szolgáltatás. A leginkább személyre szabottabb egyedülálló szolgáltatás. Erre a szolgáltatásra havonta csak 2 új jelentkezőt/ügyfelet tudok fogadni/elvállalni.