websikehealthcheck
websikehealthcheck

Sikertörténetek - Referenciák

Fittebb és energikusabb vagyok, több testi problémám pl. ízületi fájdalmak megszűnt

Engem már jó ideje hajtott egyfajta tudásvágy arra vonatkozóan, hogyan lehetne egészségesebben és karcsúbban élni. Sok könyvet és erre vonatkozó információt áttanulmányoztam mégis úgy éreztem, hogy van még mit tanulnom, és szívesen részt vennék az Anna által kínált programban, ahol garantáltan szakszerű iránymutatás és folyamatos konzultációs lehetőség mellett bővíthetem ez irányú ismereteimet.

Kimondottan hasznos, hogy három hónapon keresztül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot heti találkozók formájában. Ez olyan inspirációt ad újra és újra az embernek, aminek hiányában már biztosan alább hagyott volna egyébként a lendület. Arra is kellett a három hónap, hogy rögzüljenek tartósan az új étkezési szokások, ehhez idő kell.

Most, hogy letelt a program elmondhatom, hogy végre nem kívánom azokat az ételeket, amikre nincs is szükségem, és amiket azelőtt előszeretettel fogyasztottam. Fittebb és energikusabb vagyok, több testi problémám pl. ízületi fájdalmak megszűnt, és abban is biztos vagyok, hogy ha a testedzésre is rászánom magam, az eddig leadott pár kiló is tovább olvad.

Az Annával való találkozások hiányozni fognak, kellőképpen szigorú és következetes volt, és mindent megtett a sikerességemért. Biztosan érzem, hogy a most megszerzett étkezési szokásaim egy életre szólnak.

Szívből ajánlom őt minden hasonló cipőben járó társamnak!

Sztrikinácz Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük