websikehealthcheck
websikehealthcheck

Hogyan szabadítottam fel magamat a rántott hús, sült krumpli, süti és pizza hatalma alól…

Tudtad, hogy a túlsúlyos ember már nem egészséges? Ha már valaki meghízott, annak egészségügyi problémája van, függetlenül attól, hogy vannak-e már kialakult betegség tünetei. A túlsúly az egyik legfőbb életminőség romboló, a betegségek előszobája.

Mindenki arról beszél, hogyan fogyhatsz le gyorsan, de kevesen beszélnek arról, hogyan élhetsz hosszabb és egészségesebb életet optimális súllyal. Ez vajon kevesebb embert érdekel?

Téged mi inspirál, hogy jobban teljesíts a munkádban?

Egy sikeres nőnek általában duplán meg kell küzdenie az elismerésért. Nem elég kivételesen érteni a szakmádhoz, elvárják, hogy több fronton is kiváló legyél. Talán Te is egy személyben vagy vállalkozó, családanya, feleség és nem árt, ha mellette mindig fitt, mosolygós és csinos vagy. Legyél mindig pozitív, töltsd fel a családod és az ügyfeleid is, mert akkor kötsz üzletet. Igaz?

Persze a szakmádban is nehezebb kivívni a sikert, hiszen sokak fejében az üzlet = ember. De tudom mit érzel! Tudom, mert én is nap mint nap szembesülök ezekkel. Többen meg is kérdezték tőlem, hogy Anna, te hogy csinálod ezt?

Rájöttem, hogy milyen óriási összefüggés van a sikereim és megjelenésem, kisugárzásom között! És így  ismertem fel, hogy Neked kell segítenem! Neked, aki ugyanabban a cipőben jársz mint én. Mert ehhez értek a legjobban és olyan jó másokat is hozzásegíteni.

Érdekel, hogy mit tehetsz Te és ebben én hogyan segíthetek Neked? Akarod tudni, hogyan inspirálja a munkám az egészségem és fordítva: hogyan leszek az egészségemtől sikeres?
Akkor kattints kérlek ide:

 Mit tehetek magamért Anna? 

Egri-Anna-testszerviz-tanacsado-inspiralo-egeszseg

Rájöttem, hogy milyen óriási összefüggés van a sikereim és megjelenésem, kisugárzásom között! És így ismertem fel, hogy Neked kell segítenem!

Tudom, hogy a csapból is ez folyik…

Nem kellenek csodaszerek, hogy tartósan energikus, és kicsattanóan sikeres lehess!

Nem kellenek csodaszerek, hogy sikeres lehess!

…és nagyon nehéz lehet dönteni arról, hogy kinek higgy, melyik technológiát válaszd a jobb megjelenéshez, egészséges életmódhoz. Olvass tovább, és biztos vagyok benne, hogy ha megismersz, Te is hitelesnek tartod majd írásaim és könnyebb lesz dönteni.

Nem kellenek csodaszerek, hogy tartósan energikus, és kicsattanóan sikeres lehess! Ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes a neked való és hatékony táplálék kiegészítőt beszedni, hanem azt, hogy ne higgy el bármit. Még a vitaminok beszedése előtt is van egy ezt megelőző lépés! Kérdezz inkább olyat, aki segíthet mindebben!

Tudom a módszert, amivel a nagy terhelés ellenére is vigyázhatsz az alakodra, egészségesen táplálkozhatsz és nem döntöd romba az egész tested! Ez az első lépés nem is túl komoly, amit érdemes megtenned…
Nézd, kattints ide:

Mit kell tennem? 

Kemény leszek: Hogy nézel ki?

nehezen találsz csinos ruhát magadnak, mert valahogy minden remek darab a gebékre készül?

nehezen találsz csinos ruhát magadnak?

Nem kertelek – és van hogy ügyfeleim ezért először neheztelnek, de később meg imádnak érte – megmondom a szemedbe:

A vállalkozás és elfoglaltságod nem lehet kifogás a kinézetedre! Ha Te is…

  • hordasz magadon akár többször is +10 kg-ot
  • kifulladsz pár lépcsőtől
  • nehezen találsz csinos ruhát magadnak, mert valahogy minden remek darab a gebékre készül

…akkor nem csak a saját egészséged kockáztatod nap mint nap, hanem a jókedved, a családoddal való viszonyod és persze az üzleti sikereidet.

Mindenre kihatással van az, hogy hogy nézel ki! Hidd el… vagy csak kattints ide és vess ennek véget:

 Oké, hogyan vethetek ennek véget? 

Kérdezz bizalommal…

Kérdezz bármit a témával kapcsolatban és gyorsan válaszolok...

Neked is gondot okoz a tested karbantartása karriert építő nőként? Írj nekem bizalommal, mivel próbálkoztál eddig, mi a legnehezebb, hogy segíthessek Neked.

Kérdezz bármit a témával kapcsolatban és gyorsan válaszolok…

 Kérdezz a tanácsadótól itt 

Találkozzunk egy előadásomon

elindít egy úton a sikeresebb, egészségesebb élet irányában

A karriert építő nőknek rendszeresen szoktam tartani egy tájékoztató előadást.

Ez nem csak hasznos gondolatokat ébreszt és elindít egy úton a sikeresebb, egészségesebb élet irányában, hanem kapcsolatépítésre is kiváló…

 A következő előadásom itt 

Foglalkozzunk csak veled…

Találkozzunk egy személyes testszerviz tanácsadáson, hogy csak veled foglalkozhassunk…

Ha komoly az elhatározás és látod már, hogy ez így nem mehet tovább, akkor ne húzzuk az időt levelezéssel, előadással, hanem lépjünk a tettek mezejére.

Találkozzunk egy személyes tanácsadáson, hogy csak veled foglalkozhassunk…

 Kérek egy személyes tanácsadást