websikehealthcheck
websikehealthcheck

Kicsoda Egri Anna?

Egri Anna – Életmód és Táplálkozási Tanácsadó Specialista

Hozzuk létre együtt a lehető legjobb Önmagad az életmódod és fizikai állapotod javításával és tapasztald meg ennek pozitív kihatását az életed több területén is!

Több évtizedig dolgoztam multinacionális cégeknél vezető beosztásban az egészségügyi szektor területén, így szoros kapcsolatban álltam és mélyen beleláttam az egészségügyi ágazatba. Ez idő alatt egyre szomorúbban tapasztaltam, hogy az emberek egészsége egyre rosszabb állapotú, egyre komolyabb betegségekkel – már halmozott betegségekkel is – egyre korábbi életkorban találkoznak.

Ezzel egyidejűleg pedig, az az egészségügy, melyben olyannyira bíztak az emberek, hogy meggyógyítják őket, a szemem láttára romlott le fokozatosan és változott betegség biznisszé. Egyre inkább nem tetszett és csak azt éreztem, hogy segíteni kell az embereket, hogy ne jussanak idáig. De hogyan? Erre nem tudtam a választ akkor még.

Időközben az egyre fokozódó stressz és következményei, a helytelen életmód és táplálkozás, a teljes kizsigerelés, az egyre kevesebb mozgás, egyre rosszabb alvás, nálam is felborította az élet egyensúlyt és több mint 30 kg, komoly hízást eredményezett. Bár az ember látszólag szép lassan beletörődött, ezt mégsem akartam elfogadni, hiszen naponta szembesültem azzal, milyen jelentős életminőség romlást okozott.

Egri Anna vagyok, a sikeres karriert építők nők testszerviz tanácsadója

Egri Anna, életmód és táplálkozási tanácsadó specialista

Milyen kényelmetlenné, milyen nehézkessé vált az életem, igen sok hátránnyal. Ezzel egyenes arányban csökkent az önbizalmam, mely lelkileg is tovább rombolt és már nem éreztem magam teljes értékűnek. Egyet tudtam, így nem maradhat! Nem teszem ki magam a sok-sok következmény betegségnek!

Kerestem a megoldást, próbálkoztam ezzel-azzal, kivétel a fogyókúra, mert arról tudtam, hosszútávon nem működik és a végén mindig több jön vissza.

Már nem csak az embereket akartam megmenteni a betegségektől, hanem saját magamat is. De csak egy lehetséges válasz van rá: az életmódváltás!

Életmódváltás kell mindazoknak, akinek szándékában áll egészségesen, túlsúly nélkül, egy sokkal jobb fizikai állapotban élni az életét és ezért tenni is hajlandó. Persze, ez először nem tűnik könnyűnek. Ezért is keresi mindenki a könnyebb utat.

Pedig csak másképp kell gondolkozni. Először meg kell határozni, hogy mi a valódi megoldás. Az életmódváltás. Mi a probléma vele? Az, hogy nehéz. Mi nehéz és miért nehéz? Valójában az a nehéz, hogy VÁLTOZTATNI kell. Változtatni kell a napi rutinon, a kényelmen, a megszokott táplálékszerzési módon, a megszokott ételeken, ízeken. És még sok-sok kérdés van: hogyan, milyen módon, melyik módszert, honnan tudjam melyik a jó, ki segít, ha elakadok…..

Tehát a probléma az, hogy egyedül nem megy! Nekem sem ment egyedül. De segítséggel igen! Saját magam megtapasztaltam, hogy a vezetett életmódváltás, a személyes törődés, milyen eredményeket és sikereket tud elérni és megvalósítani.

Ma már ugyanúgy, ahogy személyi edzőt is sokan választanak, egyre többen keresik és választják a személyes törődést az életmódváltásban is. Kell a segítség. Egyre többen jönnek rá.

Az eredményeim alapján rájöttem, hogy segítség nélkül, nekem nem sikerült volna, így viszont jobban haladtam, mint azt először gondoltam. És rájöttem, hogy milyen nagy segítség tudok lenni én is mások számára. Ezért nekiálltam tanulni és kiképezni magam. Elvégeztem a Testszerviz Akadémiát, majd teljesítve az előírt feltételeket sikeresen megszereztem az aranypecsétet is az oklevelemre. Közben elvégeztem és sikeres vizsgával lezártam az International Sporttrainer Academy Életmód és Táplálkozási Tanácsadó képzést is! És önálló tanácsadóvá válhattam!

A saját tapasztalataim, a különböző tanulmányaim és kiegészítő tudományos olvasmányaimnak köszönhetően már tudom azt a módot, hogyan tudok abban segíteni, hogy KÖNNYEBB legyen az életed, KÖNNYEBB a tested és JOBBAN érezhesd magadat. Hogy érezhesd, hogy élni jó!

Hogy megtapasztalhasd milyen is az Inspiráló Egészség!

Fantasztikus érzés, hogy tudom, mit adhatok másoknak, hogyan segíthetem jobbá, könnyebbé mások életét is! A fő szempont az egészségesebb, könnyedebb, jobb fizikai állapot, amit sokan már nem is tudnak, hogy mit jelent, már nem is emlékeznek rá, hogy milyen jó érzés, milyen jó állapot ez. Amikor szabad vagy, nem korlátoz a tested, a súlyod vagy valami más. Ismerd meg újra ezt az érzést! És tapasztald meg az életed több területén is a pozitív változást! Ebben segítek Neked. Hozzuk létre együtt a lehető legjobb Önmagad!

FONTOS: Független, önálló módszerrel történő tanácsadást,  egyedi szolgáltatást nyújtok! Az oklevelek a tudásról és a végzettségről való tájékoztatást szolgálják. 

Az első oklevél a Testszerviz Akadémiától

“Elvégeztem a Testszerviz Akadémiát, majd teljesítve az előírt feltételeket sikeresen megszereztem az aranypecsétet is az oklevelemre.”

Testszerviz Akadémia Oklevél - Egri Anna

“Sikeres vizsgával lezártam az International Sporttrainer Academy Életmód és Táplálkozási Tanácsadó képzést is”

Küldetésem:

Segíteni minél több embernek létrehozni a lehető legjobb önmagát.
Segíteni minél több embernek, hogy önbizalommal teli, saját magával elégedett, jobb fizikai állapotú, boldogabb, örömtelibb emberré válhasson.
Segíteni minél több embernek, hogy saját magára büszke lehessen, példaképpé, pozitív hatássá és így okozóvá válhasson saját környezetében.
Hozzásegíteni minél több embert, egy tudatosabb, hosszabb és egészségesebb élet lehetőségéhez.

És azzal, hogy minél több embernek segíthetek eredményeket és a kívánt változásokat elérni, a társadalomnak annál nagyobb része lesz egyre boldogabb, örömtelibb, kiegyensúlyozottabb és hatékonyabb.
Így veszek részt a társadalom jobbításában lépésről-lépésre, fokozatosan.

“Most már nagyon érdekel engem is jelentkezem egy személyes konzultációra vagy jelentkezem a következő előadásra”

Kattints a megfelelő képre: