websikehealthcheck
websikehealthcheck

Kérdezz Egri Annától…

Neked is gondot okoz a tested karbantartása karriert építő nőként?

Együttérzek veled, mert tudom, hogy mennyit rohan az ember, amikor nem csak anyaként, feleségként szeretne helytállni, hanem még a karrierjét is felfelé ívelő pályára akarja állítani. Legritkább, hogy ilyenkor belefér az életébe a mozgás.

“Rohanok én így is eleget” – szokták mondani partnereim, sőt… elárulom itt négyszemközt, hogy én is így voltam ezzel nemrég. De azért a szíve mélyén tudja az ember, hogy valami megoldás mégis csak kellene. Biztosan te is tapasztalsz olyan jeleket, amelyekből Te is tudod: “ajajjj, ha nem változtatok, itt komoly baj lehet”

Ne feledd, nem csak a karriered órája ketyeg!

Ne feledd, nem csak a karriered órája ketyeg!

Tisztában vagyok tehát, hogy milyen elfoglalt lehetsz…

…ezért ha nincs időd egy ingyenes személyes találkozásra, vagy eljönni egy előadásomra, amit kifejezetten a változtatni akaró, karriert építő nőknek tartok Testünk titkai címmel, akkor tedd meg, hogy írsz nekem, hogy mégis elkezdj magadon és a megjelenéseden, egészségeden dolgozni.

Min szeretnél változtatni?

Mi okozza a legnagyobb problémát?

Mivel próbálkoztál ami hatástalan volt?

 

Írj nekem bizalommal, hogy segíthessek Neked!

Ne feledd, nem csak a karriered órája ketyeg!

Kérdezz bármit a témával kapcsolatban és gyorsan válaszolok… (az esetek 90% akár 1 nap alatt)

  • ...ahová válaszolhatok a kérdésedre.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Figyelem! Adataid soha nem adom ki másnak, személyes kapcsolatteremtés céljára adod meg, hogy válaszolhassak a találkozónkkal kapcsolatban. Az űrlap tartalmát azonnal megkapom e-mailben, csak így nem kell elmenned megírni egy levelet a saját levelezőfiókodba!