websikehealthcheck
websikehealthcheck

Odafigyelsz az étkezésre, hetente néhányszor sportolsz is, vitaminokat szedsz és lelkesen követed a legújabb trendeket, ha az egészséges életmódról van szó, a hétköznapokban azonban mégsem vagy kirobbanóan energikus és hatékony, ahogy a reklámok ígérik? A létező összes diétát és csodamódszert kipróbáltad már, mégsem tudsz lefogyni?

Ilyenkor sokan feladják, és beletörődnek…

Beletörődnek abba, hogy reggelente egy fáradt, túlhajszolt nőt látnak a tükörben, aki csupán halvány árnyéka önmagukban.. beletörődnek, hogy munka után már nincs energiájuk lemenni az edzőterembe vagy futni, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben és egyre inkább előjönnek a kisebb-nagyobb egészségügyi problémák is.

Ne aggódj, nem vagy egyedül!

Teljesen megértem, ha Te is így érzed magad ezzel az egész életmódváltás dologgal kapcsolatban. Hiszen ha az ember éveken keresztül hiába próbálkozik, nem jönnek a várva várt eredmények, az bizony el tudja venni a kedvét.

“De hát én mindennap beveszem a vitaminokat Anna!”

Ezt nagyon sokszor hallom azoktól, akik hozzám fordulnak tanácsért, büszkén mondják, hogy a legjobb minőségű vitaminokat szedik és odafigyelnek a rendszerességre, ezzel nem lehet gond. A baj csak az, hogy hiába veszed be a világ összes vitaminját, ha azok valami miatt nem tudnak felszívódni a szervezetedben…

De nem kell ennek így lennie!

Mit szólnál, ha azt mondanám, van rá mód, hogy visszanyerd önmagad, egészséges és fitt legyél, önsanyargatás és bizonytalan módszerek nélkül?

Ha nem tudod, mi zajlik a szervezetedben, honnan tudod, min kell változtatnod?

Segítek, hogy az a vonzó és egészséges nő lehess, aki mindig is lenni akartál!
Gyere el egy konzultációra és ismerd meg a módszeremet, amivel életed legjobb formájában lehetsz. Ráadásul önsanyargatás vagy kellemetlen mellékhatások nélkül, könnyedén és betartható szabályokkal!

Hozzuk létre együtt a lehető legjobb Önmagad az életmódod és fizikai állapotod javításával és tapasztald meg ennek pozitív kihatását az életed több területén is!

Kinek jó ez a konzultáció?

Gyere el a konzultációra, ha…

 • nyitott vagy az új módszerekre és betartod a szabályokat
 • szeretnél változtatni az életeden
 • valódi eredményeket szeretnél és hajlandó vagy tenni is értük
 • úgy érzed már mindent kipróbáltál és egy tényleg hatékony módszerre vágysz
 • eleged van az egymásnak ellentmondó irányzatokból és betarthatatlan diétákból

Nem Neked való a konzultáció, ha…

 • bizalmatlan vagy és nem hiszel benne, hogy bármi változást okozhat
 • elégedett vagy az életeddel, minden jó úgy, ahogy van
 • inkább ingyenes tanácsokat keresgélsz a neten és minél többet kipróbálsz
 • ha olyan csodamódszerre vágysz, ahol az eredmények maguktól jönnek és neked semmit nem kell tenni érte

Elmondom, amit nem hallasz a fitnesz guruktól…

Szóval miről is van szó egy konzultáción?

 • miért nem tudsz lefogyni azzal a programmal, ami több száz embernek hatásos
 • miért nem hat az a sok vitamin, amit beviszel a szervezetedben
 • mi történik a szervezetedben, ha nem azt a diétát követed, ami neked való
 • és hogy minderre mi a megoldás, mit tehetsz hogy végre valódi eredményeket érhess el
 • mindezt érthetően, barátságos légkörben, bizalmasan beszéljük meg, orvosi szakkifejezések nélkül.
 • Készülj fel, tőlem valódi válaszokat kapsz, felesleges mellébeszélés és bizonytalan találgatások nélkül.

Gyere el a konzultációra most 10.000 Ft-ért!

A konzultáció ára 10.000 Ft, ami első hallásra talán soknak tűnhet egy beszélgetésért… De gondolj csak bele, ez egy 2 személyes vacsora vagy egy havi fitnesz bérlet ára… de mindkettő mennyivel hatékonyabb tudna lenni, ha végre pontosan tudnád milyen szabályokat kell betartanod és mire kell figyelned ahhoz, hogy tényleg jól érezd magad a bőrödben!

Kérek egy időpontot!

“Segítek, hogy vonzó és magabiztos lehess!”

Miért kéne hinnem neked, ha az egészségemről van szó?

Egri Anna vagyok és abban segítek, hogy önmagad legjobb verziója lehess. Több évtizedig dolgoztam multinacionális cégeknél vezető beosztásban az egészségügyi szektor területén, így szoros kapcsolatban álltam és mélyen beleláttam az egészségügyi ágazatba. Láttam, hogy az emberek egészsége egyre rosszabb állapotú, egyre komolyabb betegségekkel.
Időközben az egyre fokozódó stressz és következményei, a helytelen életmód és táplálkozás, az egyre kevesebb mozgás, egyre rosszabb alvás, nálam is felborította az élet egyensúlyt és több mint 30 kg, komoly hízást eredményezett. Ekkor már nem csak az embereket akartam megmenteni a betegségektől, hanem magamat is.
Elvégeztem a Testszerviz Akadémiát, majd teljesítve az előírt feltételeket sikeresen megszereztem az aranypecsétet is az oklevelemre. Közben elvégeztem és sikeres vizsgával lezártam az International Sporttrainer Academy Életmód és Táplálkozási Tanácsadó képzést is! Ezután megtaláltam még a hiányzó láncszemet. És persze folyamatosan képzem magam. Önálló tanácsadóként szeretnék segíteni Neked is, hogy jobb legyen az életed!

 

Az egészség nem játék, hogy lásd mennyire komolyan veszem…

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok a konzultációmra.
Ha nem vagy elégedett, úgy érzed, semmi hasznosat nem mondtam és csak az idődet raboltam, szó nélkül visszaadom a pénzed.

A kérdés már csak az, hogy tovább próbálkozol különféle módszerekkel vagy szeretnéd tudni mi történik a szervezetedben, hogy végre valódi eredményeket érhess el?

Gyere el a konzultációra és hozzuk létre együtt a lehető legjobb önmagad!

A jelentkezéshez töltsd ki ezt az űrlapot, add meg az adataidat én pedig néhány napon belül felveszem Veled a kapcsolatot!

Az űrlap kitöltése után minden tudnivalót megkapsz e-mailben, ezért kérlek olyan e-mail címet adj meg amit használsz és amin biztosan elérlek.

 

 • Add meg a keresztneved...
 • Kérdés, kérés, számodra kedvező időpont megjelelőse...
 • Olyan címet adj meg, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.