websikehealthcheck
websikehealthcheck

Foglalkozzunk most csak veled…

Van, aki nem várhat az eredményekkel.

Nem várhat, mert mondjuk komolyan az egészsége rovására van már a testsúlya. Nem várhat, mert érzi, hogy hiába akar komolyabb sikereket elérni a karrierjében, a külső megítélése hátrányba sorolja a versenytársakkal szemben, még ha az ajánlata pedig jobb is sok esetben. Belátja tehát, hogy azonnal változtatnia kell, mert különben kárát látja minden fronton, ami fontos neki: egészség, karrier, család, siker… Ezek a hölgyek mind azt kérik: “Anna, mutass nekem egy gyorsabb utat, mert megőrülök.” 

nehezen találsz csinos ruhát magadnak, mert valahogy minden remek darab a gebékre készül?

nehezen találsz csinos ruhát magadnak?

 

Van persze, amit nem lehet sürgetni, hiszen a testünk nem versenyautó és ha drasztikusan lépsz fel vele szemben, több kárt okozol, mint hasznot. De van egy optimláis tempó a kívánt állapot elérésére, amelyben segíteni tudok. És van amin lehet persze gyorsítani. Ilyen az első lépések.

Ha komoly az elhatározás és látod már, hogy ez így nem mehet tovább…

akkor ne húzzuk az időt levelezéssel, előadással, hanem lépjünk a tettek mezejére. Találkozzunk egy személyes tanácsadáson, hogy csak veled foglalkozhassunk!

  • nem kerül semmibe, csak az idődbe – egy kávé vagy tea mellett megbeszéljük, mit érdemes ilyenkor tenned, mik aggasztanak, mikkel próbálkoztál és mi lenne igazán neked való, hogy fenntartható életmódot alakíts ki, ne pedig egy hirtelen ötlettől vezérelt fogyókúra legyen
  • azonnali segítség – azonnal kapsz tőlem olyan adatokat a beszélgetés alatt, amelyeket azonnal alkalmazva máris jobb formába kerülhetsz. Nem célom húzni az idődet!
  • rizikó mentes – hiszen max. egy órányi beszélgetést kockáztatsz. Nincs semmilyen kötelezettséged, nem kell kellemetlenül feszengened. Én is jártam ebben a cipőben és jól esett, amikor valaki a szakértelmével segített. Ezért én is így teszek most veled.

 

Ne halogass, mert az nem old meg semmit.

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot most és 48 órán belül felhívlak egy időpont egyeztetésre.

  • Add meg a keresztneved...
  • Kérdés, kérés, számodra kedvező időpont megjelelőse...
  • Olyan címet adj meg, amit gyakran olvasol, hogy válaszolhassak...
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Figyelem! Adataid soha nem adom ki másnak, személyes kapcsolatteremtés céljára adod meg, hogy válaszolhassak a találkozónkkal kapcsolatban. Az űrlap tartalmát azonnal megkapom e-mailben, csak így nem kell elmenned megírni egy levelet a saját levelezőfiókodba!