websikehealthcheck
websikehealthcheck

Sikertörténetek - Referenciák

Láttam, hogy a feleségemnél működik a program, lefogyott és energikus lett…

Kedves Anna! A program megkezdése előtt már rossz közérzet jellemzett. Nehéz volt a mozgás, fárasztóak a napok és nehéz volt a reggeli ébredés, felkelés. Nehezen vettem rá magam a cselekvésre vagy hogy bármit is csináljak. Sokszor éreztem fáradtnak magam. A programba azért kezdtem bele, mert szerettem volna megszabadulni a súlyfölöslegtől és jobb közérzetet. A legnagyobb félelmem a betegségek kialakulása volt (magas vérnyomás, cukorbetegség, további elhízás stb) Ha nem teszek valamit, ezek a civilizációs betegségek megjelennek.

Láttam, hogy a feleségemnél működik a program, lefogyott és energikus lett, ezért nagy reménnyel vágtam bele…

A program először nagyon furcsa volt, de később, – ahogy jobban kezdtem érezni magam – kezdtem megérteni a lényegét. Egyre jobban és jobban éreztem magam. Viszonylag hamar, már az első napok után éreztem a változásokat. Elkezdtem fogyni és a közérzetem fokozatosan javult, egyre energikusabb lettem. Elkezdtem megszeretni a reggeleket.

Azt gondolom, hogy a 3 hónap feltétlen szükséges a rutinná és tudássá váló eredményhez.

Sokan megjegyezték, hogy jól nézek ki és fiatalabbnak néztek a koromnál. Remekül érzem magam, a kihízott nadrágokba újra beleférek, energikus vagyok. Leadtam ez idáig 10 kg-ot úgy, hogy tudom, hogy nem fogom visszaszedni, hogy meg tudom tartani illetve tovább tudom csökkenteni a súlyomat.

Az ismeretségi körben már ajánlottam a programot, mert kérdezték, mit csinálok, de még nagyon sok embernek szeretném ajánlani.

Nagyon örülök, hogy a programban részt vettem.

Újra jól érzem magam, megszűntek a napközbeni „betegségeim”, mint a fejfájás, levertség, fáradékonyság. Újra fiatalkori az energiaszintem, jobban alszom, és több munkát tudok elvégezni a nap folyamán.

Laczkovics Gábor, 2016.március 28.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük